De glijdende anti-kleeflaag zorgt voor een zachte behandeling van delicate stoffen. In combinatie met het brede naaldoog en de verbrede draadgroef voorkomt het ook draadbreuk - zelfs bij iets dikkere garens.

Gevoelige stretchstoffen en gebreide stoffen stellen bij het naaien vaak hoge eisen aan de naald, die standaardnaalden niet altijd aankunnen. De zwarte superstretchnaald met zijn bijzondere eigenschappen is hier een goed alternatief:


De schacht is platter dan bij andere naalden maar heeft nog steeds dezelfde diameter. De naald staat dus dichter bij de steekvormer om overgeslagen steken te voorkomen.

De speciale vorm van het naald zorgt ervoor dat elastische stoffen probleemloos kunnen worden genaaid, waardoor naaldbreuk en overgeslagen steken worden verminderd.
Draden in gebreide en geweven stoffen worden door de medium kogelpunt opzij geduwd, waardoor beschadiging van het materiaal wordt voorkomen.

De zwarte superstretchnaald kan in alle gangbare huishoudnaaimachines worden gebruikt.

Schmetz superstretch black (nieuw)

Bestel

De glijdende anti-kleeflaag zorgt voor een zachte behandeling van delicate stoffen.

Schmetz super stretchnaald black in een 5 verpakking.
Schmetz kleurcode: black

Terug naar overzicht

Ga naar naalden keuzehulp naaimachinenaald ABC

Schmetz My Pad naaldenorganiser

Bestel
Super handig de Schmetz My Pad naaldenorganiser. Organiseer op handige wijze al uw naalden zodat u deze altijd op de juiste plek weet te vinden.